Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم اصفهان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس ۵ نماینده جدید را انتخاب کردند. انتخابات در استان البرز و چهار محال و بختیاری هم با تغییر صددرصدی همراه بود.

به گزارش شریان نیوز،تکلیف کرسی های نمایندگی مجلس یازدهم در حوزه های انتخابیه استان های اصفهان، ایلام، البرز و چهار محال و بختیاری روشن شد. در برخی استان ها تغییرات صددرصدی بود و در برخی حوزه های انتخابیه دیگر چهره های شاخص از گردونه رقابت حذف شدند یا با ردصلاحیت روبرو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به وضعیت کرسی های نمایندگی در استان های اصفهان، البرز، ایلام و چهار محال و بختیاری اشاره شده است.(جداول زیر برگرفته از اطلاعات منتشر شده در خبرگزاری ایسنا است)

خداحافظی قاطعانه اصفهانی ها با نمایندگان  فعلی شان در مجلس

براساس آمار رسمی ستاد انتخابات وزارت کشور مردم اصفهان با هر ۵ نماینده فعلی خود خداحافظی کرده و به لیست شورای وحدت متشکل از چهره های جدید رأی اعتماد داده اند.

حوزه های انتخابیه فریدن،فریدونشهر وچادگان، مبارکه، خمینی شهر،نایین،نطنز، لنجان و گلپایگان هم تغییر نماینده داشته اند. خداحافظی کوهکن چهره اصولگرا و ابطحی عضو جبهه پایداری از نمایندگی مردم این استان از بارزترین تغییرات بوده است. همچنین انتخابات در لنجان و سمیرم به مرحله دوم کشیده شده است.

استان اصفهان

حوزه انتخابیه نماینده فعلی منتخب نجف‌آباد و تیران و کرون ابوالفضل ابوترابی

ابوالفضل ابوترابی

اصفهان حمیدرضا فولادگر ، احمد سالک، ناهید تاج‌الدین،حیدرعلی عبادی، حسن کامران امیرحسین بانکی پور فرد،‌عباس مقتدایی، مهدی طغیانی، زهرا شیخی مبارکه و حسین میرزایی فریدن،فریدونشهر وچادگان اکبر ترکی حسین محمدصالحی‌دارانی مبارکه زهرا سعیدی مبارکه

پروین صالحی‌مبارکه

اردستان سید صادق طباطبایی نژاد سید صادق طباطبایی نژاد شاهین شهر،میمه،برخوار حسینعلی حاجی دلیگانی حسینعلی حاجی دلیگانی شهرضا و دهاقان سمیه محمودی سمیه محمودی خمینی‌شهر محمد جواد ابطحی محمدتقی نقدعلی نایین،خور و بیابانک عباس‌علیپور بافرانی

الهام آزاد

سمیرم اصغر سلیمی رحیم کریمی و اصغر سلیمی(مرحله دوم) نطنز و بخش قمصر مرتضی صفاری نطنزی

رحمت‌الله فیروزی‌پوربادی

لنجان محسن کوهکن علی یوسف‌پور و حسین رجایی‌ریزی (مرحله دوم) کاشان و آران و بیدگل سید جواد ساداتی نژاد سید جواد ساداتی نژاد فلاورجان سیدناصر موسوی لارگانی سیدناصر موسوی لارگانی گلپایگان و خوانسار علی بختیار مسعود خاتمی

مدیر احمدی نژاد رفت/ایلامی ها یک زن را راهی بهارستان کردند

نتیجه انتخابات در حوزه های انتخابیه استان های البرز و ایلام هم حکایت از تغییر صددرصدی نمایندگان این دو استان دارد. کولیوند و عزیزاکبریان با نمایندگی کرج خداحافظی کرده و مهدی عسگری تا این لحظه نماینده قطعی این شهر است. در مرحله دوم تکلیف نماینده دوم این شهر مشخص خواهد شد. فاطمه اجرلو نماینده سابق مجلس یکی از مدعیان این انتخابات است. محمود بهمنی رئیس بانک مرکزی دولت احمدی نژاد هم بعد از ۴ سال نمایندگی جای خود را به علی حدادی داد.

استان البرز

حوزه انتخابیه نماینده فعلی منتخب کرج عزیر اکبریان، محمد جواد کولیوند مهدی عسگری(اکثریت آرا)،فاطمه آجرلو و علیرضا عباسی(مرحله دوم) ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان محمود بهمنی علی حدادی

انتخابات در دهلران و دره شهر استان ایلام هم به مرحله دوم رفت اما تکلیف حوزه انتخابیه ایلام، ایوان و چرداول مشخص شد و دو چهره جدید جایگزین نمایندگان فعلی این حوزه شدند. مردم ایلام به یک زن هم در این دوره از انتخابات اعتماد کرده و او را به بهارستان فرستادند.

استان ایلام

حوزه انتخابیه نماینده فعلی منتخب دهلران و دره شهر شادمهر کاظم زاده بهزاد علیزاده و صادق کرمی(مرحله دوم) ایلام، ایوان و چرداول جلال میرزایی و سلام امینی علی‌اکبر بسطامی،‌سارا فلاحی

خداحافظی با یک نماینده زن

مردم چهار حوزه انتخابیه استان چهار محال و بختیاری هم نمایندگان خود را تغییر داده و چهره هایی جدید را به بهارستان فرستادند. در شهر کرد اردشیر نوریان جای خود را به احمد راستینه داد و نماینده زن بروجن هم جایش را به یک نماینده مرد داد

استان چهارمحال و بختیاری

حوزه انتخابیه نماینده فعلی منتخب لردگان محمد خالدی حسین بامیری شهرکرد اردشیر نوریان

احمد راستینه‌هفشجانی

بروجن

خدیجه ربیعی فرا دنبه

امیرقلی جعفری‌بروجنی اردل و فارسان علی کاظمی باباحیدری قدرت‌الله حمزه‌شلمزاری

 

منبع: شریان

کلیدواژه: حوزه انتخابیه نماینده فعلی منتخب چهار محال و بختیاری حوزه های انتخابیه مرحله دوم استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۶۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر کشور به ادعای حمایت دولت از یک لیست انتخاباتی
  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟